Het team

bevlogen, betrokken en open in hun communicatie

Het team van het Laar bestaat uit betrokken professionals, die graag samen met u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Het eerste waar de juf of meester van uw kind op inzet, is veiligheid. Want alleen als uw kind zich veilig en gezien voelt in de klas, kan het laten zien wie hij of zij is en wat zijn of haar capaciteiten zijn.

Opbouw van het team

Kim Zielman is de directeur van het Laar. Zij heeft de algemene leiding en ze coördineert, samen met de intern begeleider (IB’er) Jeanet van Dam, de zorg voor onze leerlingen. Verder is de IB’er verantwoordelijk voor de concrete uitvoering van de leerlingenzorg. In die rol begeleidt ze leerkrachten en ouders als die een hulpvraag hebben over hun leerling of kind.

En soms is de IB’er ook coach voor de leerkrachten; dan helpt ze hen om hun lessen zo optimaal mogelijk te organiseren voor de leerlingen. In dat geval legt de IB’er klassenbezoeken af, maakt ze opnames van lessituaties en voert daar gesprekken over met de leerkracht. Zo kijken ze samen wat er goed gaat, wat beter kan en hoe dat moet.

Uiteraard hebben de leerkrachten de verantwoordelijkheid voor hun eigen groep. Leerkrachten die samen een groep delen, in een zogenaamde duobaan, delen ook samen de verantwoordelijkheid voor de groep en overleggen hierover dus regelmatig.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 309619VG-Team-02-780x519.jpg
DirectieKim Zielman-Sjoers
Intern begeleiderJeanet van Dam
Ondersteunend medewerkerMarieke van Dijk
GroepLeerkracht
0/1 ARomy Hoogezand
Mariëlle Jansen
1/2 BMariëlle Jansen
Marieke Maassen van den Brink
1/2 CMargreet van Dijk
3Sharon Hemmink
Marjolijn Stiggelbout
4/5Joëlle Stewart
Eelke Heuver
5Joëlle Stewart
5/6Ilse Danneberg
7Hannita Bulters
Carien Hegeman
Mirka Krukkert (onderwijsassistent)
8Jacqueline Brandes


Krijg de ruimte om te groeien!
Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.