Het team

bevlogen, betrokken en open in hun communicatie

Het team van het Laar bestaat uit betrokken professionals, die graag samen met u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Het eerste waar de juf of meester van uw kind op inzet, is veiligheid. Want alleen als uw kind zich veilig en gezien voelt in de klas, kan het laten zien wie hij of zij is en wat zijn of haar capaciteiten zijn.

Opbouw van het team

Onze directeur is Lotte Mooi. Zij heeft de algemene leiding en ze coördineert, samen met de intern begeleider (IB’er) Sharon Hemmink de zorg voor onze leerlingen. Verder is de IB’er verantwoordelijk voor de concrete uitvoering van de leerlingenzorg. In die rol begeleidt ze leerkrachten en ouders als die een hulpvraag hebben over hun leerling of kind.

En soms is de IB’er ook coach voor de leerkrachten; dan helpt ze hen om hun lessen zo optimaal mogelijk te organiseren voor de leerlingen. In dat geval legt de IB’er klassenbezoeken af, maakt ze opnames van lessituaties en voert daar gesprekken over met de leerkracht. Zo kijken ze samen wat er goed gaat, wat beter kan en hoe dat moet.

Uiteraard hebben de leerkrachten de verantwoordelijkheid voor hun eigen groep. Leerkrachten die samen een groep delen, in een zogenaamde duobaan, delen ook samen de verantwoordelijkheid voor de groep en overleggen hierover dus regelmatig.

DirectieLotte Mooi
Intern begeleidersSharon Hemmink
Ondersteunend medewerkerMarieke van Dijk
GroepLeerkracht
1/2 AIlse Danneberg
1/2 BMargreet Leushuis
Mariëlle Jansen
3 Romy Hoogezand
4Eelke Heuver
Marieke Loohuis
5Joëlle Stewart
6Marjolijn Stiggelbout
Liesbeth Grooten
LIO stagiaire: Nicole Fischer
7Jacqueline Brandes
8Renée van Beurden
Carien Hegeman
Onderwijs assistentDanique Goossen


Krijg de ruimte om te groeien!
Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.